De juiste coating voor elk oppervlak

Bij het proces van natlakken brengen we een of meer lagen verf aan op het oppervlak. 
De keuze van het aantal lagen hangt sterk af van het doel van uw product. Meer lagen aanbrengen is niet altijd beter! De keuze van het verfsysteem hangt samen met het doel en de levensduurverwachting van uw product. Afhankelijk van het type coating is het product beter beschermd tegen chemicaliën, water, mechanische belasting of UV-licht.
Onze behandelingen voldoen vanzelfsprekend aan de gewenste eisen en normen. We werken uitsluitend met A-merken coatings; kwaliteit voorop.

Spuitmethodes

Afhankelijk van het materiaal en de gebruikseisen kiezen we voor:

  • Airmix-spuiten
  • Airless-spuiten

Een ander specialisme is elektrostatisch spuiten.

Kritische opdrachtgevers, veeleisende omgevingen

Industrieën met hoge eisen aan kwaliteit en continuïteit waarderen ons vakmanschap.
Denk aan opdrachtgevers in de machinebouw, de offshore en de maritieme sector en aan andere industrieën met veeleisende omgevingen. Met dezelfde kennis, ervaring en precisie werken we voor MKB-bedrijven, ZZP’ers en particulieren. 

Volop capaciteit en flexibiliteit

Op het afgesloten terrein van 10.000m² staan 9 spuithallen en 16 spuitlocaties, waarvan 3 met een overdrukcabine-functie. Hier behandelen we zowel heel grote als heel kleine objecten. Van 20 ton tot 20 gram. En van 2 cm tot 20 m lengte. Voor de grote producten hebben we hangbaansystemen van 4 x 50 m en 2 x 50 m. Voor kleinere producten hebben we onder meer een gemotoriseerde hangbaan van 1 x 60 m. Op al deze locaties verwerken we alle natlak- en meerlaagsystemen, eventueel met een meerjarengarantie volgens de V.V.V.F.-voorwaarden.

Handig is ook onze grote opslagcapaciteit. Deze biedt zowel onze klanten als onszelf veel efficiency en flexibiliteit. We kunnen uw producten voor korte tijd opslaan. Ook opslag voor langere periode is mogelijk.

Daarom Petersen

Petersen Metaalbescherming is een oppervlaktebehandelaar met een rijke historie. Ons bedrijf bestaat al sinds 1987. Van staalstralen tot glasparelstralen en industrieel spuitwerk (natlakken), u kunt altijd bij ons terecht. We leveren kwaliteit; dat bewijzen we telkens weer. We groeien mee met de wensen van de klanten. 

We beschikken over ISO 9001 en eigen Nace-inspecteur en werken met gecertificeerde vakmensen.

Ook stralen en schooperen

Bij Petersen bent u verzekerd van de best mogelijke bescherming van de coating. Dat komt omdat we ook het stralen  en schooperen uitvoeren in eigen huis. Dit zorgt voor een optimale levensduur van uw product.

Verdiep je verder

Stralen

Schooperen

Capaciteit

​Uw opdracht voeren we uit op eigen terrein in Harderwijk. Op ons terrein van liefst 10.000 m² (waarvan 4.800 m² verhard en afgesloten buitenterrein) staan 9 productiehallen voor stralen, schooperen en spuiten. Naast het behandelen van uw producten, bieden we ook magazijn- en opslagruimte aan. Dankzij deze grote capaciteit kunnen we heel flexibel werken, qua planning en proces. Meer informatie over onze productiehallen kunt u vinden bij 'onze capaciteit'.

Ontdek onze kennis op het gebied van stralen, schooperen en spuiten.

Industrieweg 24 - 3846 BE Harderwijk - Telefoon +31 (0) 341 - 412 503

© copyright 2017 - Privacy verklaring
Petersen Metaalbescherming B.V. is onderdeel van 'van Ginkel Groep'

Industrieweg 24 - 3846 BE Harderwijk - Telefoon +31 (0) 341 - 412 503