Wat is airless-spuiten?

Met airless-spuiten wordt de verf aangezogen door een plunjerpomp en onder hoge druk verneveld met een spuitpistool. Met airless-spuiten behaal je sneller de juiste laagdikte dan bij airmix-spuiten. Moet de coating er ook fraai uitzien? Dan adviseren we airmix-spuiten .
Onze tevreden afnemers kennen onze voordelen en kiezen steeds weer voor onze professionele werkwijze.

De beste service in de markt

We adviseren u ook over industrieel stralen en schooperen (voor extra corrosiebescherming). Want goede coating vraagt om de juiste reinheid en ruwheid van de ondergrond.
Onze offertes zijn helder en compleet, zonder onaangename verrassingen achteraf. Zo kunt u de juiste keuze maken. En kiest u voor Petersen Metaalbescherming? Dan bieden we u de beste service in de markt. Transparant, efficiënt en flexibel. Met als doel: een coating in de kwaliteit die u nodig heeft.

Verdiep je verder

Stralen

Schooperen

Neem contact op over de mogelijkheden

Capaciteit

​Uw opdracht voeren we uit op eigen terrein in Harderwijk. Op ons terrein van liefst 10.000 m² (waarvan 4.800 m² verhard en afgesloten buitenterrein) staan 9 productiehallen voor stralen, schooperen en spuiten. Naast het behandelen van uw producten, bieden we ook magazijn- en opslagruimte aan. Dankzij deze grote capaciteit kunnen we heel flexibel werken, qua planning en proces. Meer informatie over onze productiehallen kunt u vinden bij 'onze capaciteit'.

Ontdek onze kennis op het gebied van stralen, schooperen en spuiten.

Industrieweg 24 - 3846 BE Harderwijk - Telefoon +31 (0) 341 - 412 503

© copyright 2017 - Privacy verklaring
Petersen Metaalbescherming B.V. is onderdeel van 'van Ginkel Groep'

Industrieweg 24 - 3846 BE Harderwijk - Telefoon +31 (0) 341 - 412 503