Wat is Airmix-spuiten?

Met Airmix-spuiten wordt stuurlucht toegevoegd. Daardoor wordt de verf onder lage druk op het object gespoten. Dit zorgt voor fijnere verfdruppels. Met als resultaat: een mooi glad, egaal en glanzend oppervlak. 

De beste service in de markt

Industrieel spuiten is secuur werk. Het vraagt om flink wat kennis en ervaring. Minstens zo belangrijk is een goede ondergrond. Daarom adviseren we niet alleen over spuiten, maar ook over stralen en schooperen (voor extra corrosiebescherming). Onze offertes zijn helder en compleet, zonder onaangename verrassingen achteraf. En kiest u voor Petersen Metaalbescherming? Dan bieden we u de beste service in de markt. Transparant, efficiënt en flexibel. Onze missie? Een coating in de kwaliteit die u nodig heeft.

Verdiep je verder

Stralen

Schooperen

Neem contact op over de mogelijkheden

Capaciteit

​Uw opdracht voeren we uit op eigen terrein in Harderwijk. Op ons terrein van liefst 10.000 m² (waarvan 4.800 m² verhard en afgesloten buitenterrein) staan 9 productiehallen voor stralen, schooperen en spuiten. Naast het behandelen van uw producten, bieden we ook magazijn- en opslagruimte aan. Dankzij deze grote capaciteit kunnen we heel flexibel werken, qua planning en proces. Meer informatie over onze productiehallen kunt u vinden bij 'onze capaciteit'.

Ontdek onze kennis op het gebied van stralen, schooperen en spuiten.

Industrieweg 24 - 3846 BE Harderwijk - Telefoon +31 (0) 341 - 412 503

© copyright 2017 - Privacy verklaring
Petersen Metaalbescherming B.V. is onderdeel van 'van Ginkel Groep'

Industrieweg 24 - 3846 BE Harderwijk - Telefoon +31 (0) 341 - 412 503